Καλώς ήρθατε στο κατάστημα. info@lasoieline.gr210-5239940

 • No products in the cart.

Όροι διαγωνισμού "La Soie Line"
 1. Διοργάνωση Η εταιρεία “Χάιδου Κωνσταντίνα & ΣΙΑ Ε.Ε.”, καλούμενη εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία», η οποία εδρεύει στην Αθήνα (Δεληγιώργη 55, Αθήνα) στο πλαίσιο της προώθησης και προβολής της, διοργανώνει την παρούσα προωθητική ενέργεια (Διαγωνισμός) στο Instagram
 2. Δικαίωμα συμμετοχής Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, είναι ικανοί για δικαιοπραξία, διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, και θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό κάνοντας like και comment συγκεκριμένα στην ανάρτηση που αφορά στο διαγωνισμό , follow τη σελίδα της Διοργανώτριας Εταιρείας στο Instagram και διατηρώντας τα μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού. Εξαιρούνται της συμμετοχής στο Διαγωνισμό τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας Εταιρείας, καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς των ως άνω, μέχρι του β’ βαθμού. Για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν απαιτείται ο συμμετέχων να είναι πελάτης της Διοργανώτριας Εταιρείας. Με τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό, ο χρήστης θα συμπεριλαμβάνεται αυτομάτως στην κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή που θα γίνει την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019.
 3. Έναρξη – Λήξη Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει τη Τρίτη 17/12/ 2019 με τη δημοσίευση της ανάρτησης που αφορά το συγκεκριμένο διαγωνισμό και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019 στις 23:59 ώρα Ελλάδας. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που υποβάλλονται εντός των ανωτέρω χρονικών ορίων του διαγωνισμού.
 4. Κλήρωση Την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. , στην έδρα της Διαχειρίστριας Εταιρείας, θα πραγματοποιηθεί η ηλεκτρονική κλήρωση για την απονομή του δώρου με βάση το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών. Ο/Η τυχερός/-η νικητής/-τρια ο οποίος θα κερδίσει το παρακάτω έπαθλο, βάσει της κλήρωσης:Προϊόν της Διοργανώτριας Εταιρείας, το οποίο απεικονίζεται στη φωτογραφία του διαγωνισμού Ενημέρωση ΝικητήΜετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης και εντός της ίδιας ημέρας, οι νικητές θα ενημερωθούν για το αποτέλεσμα της κλήρωσης καθώς και για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.
 5. Παράδοση Δώρου
  Η αποστολή του δώρου πραγματοποιείται στο νικητή/-τρια με τρόπο που αποφασίζει η Διοργανώτρια Εταιρεία στη διεύθυνση που ο/η νικητής/-τρια επιθυμεί, εντός της Ελληνικής επικράτειας.
  Αν ο/η νικητής/-τρια δεν επικοινωνήσει με την Εταιρία μέχρι και την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, αρνηθεί το δώρο ή δεν εμφανιστεί για την παραλαβή του δώρου κατά την παράδοσή του, τότε η Εταιρεία απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στο νικητή και προχωρά στην παράδοση του δώρου στον αμέσως στον/ην επιλαχόντα/ούσα.
  Μετά την εκπνοή της Διάρκειας του Προγράμματος και της διάθεσης του Δώρου κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Εταιρείας παύει να υφίσταται. Μετά το χρονικό σημείο αυτό, η Εταιρεία δεν θα έχει ούτε θα αναλάβει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Συμμετασχόντων.
 6. Ακύρωση Συμμετοχής:
  Ο/η νικητής/-τρια, σε οποιοδήποτε στάδιο μπορεί να ακυρωθεί αν υπάρξει έστω και ένας από τους εξής λόγους:

  • σε περίπτωση που η συμμετοχή του/της δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος,
  • σε περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεία που δήλωσε είναι ψευδές
  • σε περίπτωση που τα στοιχεία του/της είναι ελλιπή, προσβάλλουν την εικόνα της διοργανώτριας ή τα κρατούντα ήθη και έθιμα ή συντρέχει άλλη παρόμοια περίπτωση.
 7. Υποχρεώσεις της Εταιρείας
  Μετά την εκπνοή της Διάρκειας του Διαγωνισμού και τη διανομή του Δώρου κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Εταιρείας παύει να υφίσταται.
 8. Αποδοχή του συνόλου των παρόντων αναλυτικών όρων
  Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων αναλυτικών όρων και τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της διοργανώτριας εταιρείας. Σε περίπτωση διαφωνίας, διένεξης ή αμφισβήτησης από συμμετέχοντα στον Διαγωνισμό σχετικά με την ερμηνεία ή ορθή εφαρμογή κάποιου όρου του Διαγωνισμού, ο συμμετέχων θα απευθύνεται, πριν οποιαδήποτε δικαστική ενέργεια, στην Διοργανώτρια Εταιρεία, η οποία θα καταβάλει προσπάθεια συμβιβαστικής, φιλικής επιλύσεως της διαφοράς. Σε περίπτωση αποτυχίας της προσπάθειας αυτής, η διαφορά θα επιλύεται από τα δικαστήρια της Αθήνας και εφαρμοστέο Δίκαιο θα είναι το Ελληνικό.

Κέρδισε 10% έκπτωση στην επόμενη σου αγορά με κάθε παραγγελία.

X
[]
Θέλεις 10% Έκπτωση;
Εγγραφείτε τώρα για να λάβετε δωρεάν κωδικό έκπτωσης. Μην το χάσετε!
  ΕΓΓΡΑΦΗ
  Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου
  Όχι, ευχαριστώ