Σχετικά με Εμάς

Η La Soie Line εισήλθε στον κόσμο της γυναικείας μόδας και ένδυσης το 1990, με μοναδικό στόχο, από τότε μέχρι και σήμερα, να δίνει την ευκαιρία σε κάθε γυναίκα να ντύνεται όπως εκείνη ονειρεύεται!

Η Φιλοσοφία μας

Ειλικρίνεια, αξιοπιστία, ικανότητα. Τρεις λέξεις που διέπουν τον χαρακτήρα της La Soie Line και ορίζουν τον τρόπο με τον οποίο επιλέγουμε να δουλεύουμε.
Η δημιουργία γυναικείων ρούχων υψηλής ποιότητας, που συμβαδίζουν με τις τάσεις της μόδας, ενώ διατηρούν ταυτόχρονα τη διαχρονικότητά τους, ήταν και συνεχίζει να είναι η βάση της φιλοσοφίας μας.

Ο σωστός συνδυασμός του Fashion Design, της υψηλής ποιότητας των πρώτων υλών και της ραφής μάς δίνει τη δυνατότητα εδώ και 30 χρόνια να σχεδιάζουμε και να δημιουργούμε ρούχα για τη γυναίκα που θέλει να ντύνεται όπως εκείνη ονειρεύεται και να νιώθει ο εαυτός της!

Η υψηλή ποιότητα σχεδίασης και κατασκευής, η θηλυκότητα, το στυλ και η διαχρονικότητα είναι λέξεις που ταιριάζουν απόλυτα και χαρακτηρίζουν τις δημιουργίες που επιλέγουμε να σας προσφέρουμε.
Με συλλογές πλούσιες σε ρούχα γραφείου, cocktail και βραδινά φορέματα σε midi και maxi μήκη, καταφέραμε να καθιερωθούμε στην ελληνική αγορά και να ξεπεράσουμε τα σύνορά της. Βασικά συστατικά τις επιτυχίας μας η τέλεια εφαρμογή των ρούχων μας, με μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών

Κέρδισε 10% έκπτωση στην επόμενη σου αγορά με κάθε παραγγελία.

X
[]
Θέλεις 10% Έκπτωση;
Εγγραφείτε τώρα για να λάβετε δωρεάν κωδικό έκπτωσης. Μην το χάσετε!
    ΕΓΓΡΑΦΗ
    Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου
    Όχι, ευχαριστώ