Τρόποι Αποστολής
Τρόποι Αποστολής

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενη εταιρία Courier.
Τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ ανεξάρτητα από το μέγεθος της παραγγελίας σας στην περίπτωση που ολοκληρώσετε την πληρωμή σας μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης.
Αν επιλέξετε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω αντικαταβολής, το κόστος αποστολής είναι 4,00 ευρώ ανεξάρτητα από το μέγεθος της παραγγελίας σας ή την τοποθεσία σας.

Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους, αφού πρώτα επικοινωνήσετε με την εταιρία τηλεφωνικώς στο 210-5239940 ή γραπτώς μέσω e-mail στο
info@lasoieline.gr.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ – ΑΚΥΡΩΣΗΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στην περίπτωση νόμιμης σύμφωνα με τα ανωτέρω υπαναχώρησης και αφού η εταιρεία εξετάσει το παραληφθέν προϊόν, οφείλει να επιστρέψει στο χρήστη εντός 14 ημερών από την ημέρα που ενημερώθηκε για την υπαναχώρηση την πληρωμή που έλαβε από το χρήστη και αφορά το προϊόν της υπαναχώρησης (εκτός από τυχόν πρόσθετα έξοδα παράδοσης στον αρχικό τόπο παράδοσης που προκύπτουν στην περίπτωση που έχει ο χρήστης τυχόν επιλέξει άλλη μέθοδο παράδοσης από την βασική και λιγότερο ακριβή μέθοδο που προσφέρει η εταιρεία). Η επιστροφή θα γίνει με την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε από το χρήστη για την αρχική συναλλαγή. Επιστροφή χρημάτων για προϊόντα τα οποία έχουν μεταποιηθεί ειδικά για το συγκεκριμένο χρήστη δεν δύναται να λάβει χώρα. Η εταιρεία δύναται να παρακρατά την επιστροφή των χρημάτων είτε μέχρι να λάβει όλα τα προϊόντα πίσω είτε λάβει αποδεικτικά στοιχεία επιστροφής αυτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χρήστης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν στην κατάσταση που το παρέλαβε άλλως ευθύνεται για οποιαδήποτε φθορά προκληθεί σε αυτό και συνεπάγεται απομείωση της αξίας του. Στην περίπτωση κατά την οποία ο χρήστης επιθυμεί αντικατάσταση προϊόντος αυτό δύναται να λάβει χώρα μόνον στην περίπτωση που υπάρχει διαθέσιμο τη δεδομένη χρονική στιγμή στην αποθήκη του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας, μη υπέχοντας η εταιρεία οποιαδήποτε ευθύνη για την μη διαθεσιμότητα ή για εκ παραδρομής λανθασμένη αναγραφή διαθεσιμότητας στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Στην περίπτωση αυτή η εταιρεία οφείλει να ενημερώσει αμελλητί τον χρήστη και είτε να του επιστρέψει το ποσό σύμφωνα με τα ανωτέρω είτε να προτείνει την αντικατάσταση με τυχόν άλλο προϊόν. Για την αντικατάσταση προϊόντος ισχύουν όλα τα ανωτέρω που ισχύουν για την επιστροφή χρημάτων (αντικατάσταση εντός 14 ημερολογιακών ημερών, άριστη κατάσταση του υπό επιστροφή προϊόντος, εξέταση από την εταιρεία κλπ.) Αντικατάσταση για προϊόντα τα οποία έχουν μεταποιηθεί ειδικά για το συγκεκριμένο χρήστη δεν δύναται να λάβει χώρα.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στην αδόκιμη περίπτωση κατά την οποία ο χρήστης θεωρεί ότι το προϊόν το οποίο παρέλαβε είναι ελαττωματικό, οφείλει να επικοινωνήσει είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα επικοινωνίας και να επιστρέψει το προϊόν. Αφού η εταιρεία παραλάβει το προϊόν οφείλει να το εξετάσει εξονυχιστικά και να ενημερώσει όσο το δυνατό συντομότερα τον χρήστη, αναφορικά με την κατάσταση του προϊόντος και τα δικαιώματα του είτε αφορούν επιστροφή χρημάτων είτε αφορούν αντικατάσταση με άλλο προϊόν αναλόγως της διαθεσιμότητας. Η επιστροφή χρημάτων ή η αντικατάσταση οφείλει να πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία η εταιρεία θα αποστείλει ενημερωτικό email στο χρήστη σχετικά με τη κρίση της για το ελαττωματικό προϊόν. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με την ίδια μέθοδο που έγινε και η πληρωμή κατά την αγορά.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

 • Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση στην οποία αποστάλθηκε, πλήρες και χωρίς φθορές. Η συσκευασία θα πρέπει να είναι αυτή που συνόδευε το προϊόν κατά την αποστολή του, σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα της αποστολής. Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν γίνονται αποδεκτές και επιστρέφονται στον πελάτη.

Κόστος επιστροφών
Η πρώτη επιστροφή και η πρώτη αντικατάσταση είναι δωρεάν για τις αποστολές εντός της Ελλάδας με την συνεργαζόμενη εταιρία Courier (Γενική Ταχυδρομική).
Για την Κύπρο το κόστος επιβαρύνεται ο πελάτης και η αποστολή μπορεί να πραγματοποιηθεί με οποιαδήποτε εταιρία αυτός επιθυμεί.
Σε περίπτωση δεύτερης επιστροφής, που αφορά την ίδια παραγγελία, τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από τον πελάτη.
Διαδικασία επιστροφών
Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:

  1. Επικοινωνήστε με τη Γενική Ταχυδρομική
   Επικοινωνήστε τηλεφωνικά με την Γενική Ταχυδρομική ,ώστε να παραλάβει το προϊόν από την διεύθυνση που επιθυμείτε ή επισκεφθείτε κάποιο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής. Επισημαίνεται ότι η επιστροφή χωρίς επιπλέον χρέωση, πρέπει να διενεργηθεί με τη συγκεκριμένη εταιρία Courier.
  2. Αποστείλετε το δέμα σας (ΔΩΡΕΑΝ για την Ελλάδα)
   Αποστείλετε το δέμα σας με χρέωση παραλήπτη στα παρακάτω στοιχεία:
   ΧΑΙΔΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ & ΣΙΑ ΕΕ
   Δεληγιώργη 55-59 , 10437 – Αθήνα – 1ος Όροφος
   Τηλ: 210 5239940

Κέρδισε 10% έκπτωση στην επόμενη σου αγορά με κάθε παραγγελία.

X
[]
Θέλεις 10% Έκπτωση;
Εγγραφείτε τώρα για να λάβετε δωρεάν κωδικό έκπτωσης. Μην το χάσετε!
  ΕΓΓΡΑΦΗ
  Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου
  Όχι, ευχαριστώ